Elementor Templates: de 5 beste aanbieders van dit moment (2021)!

Dit ga je lezen

Elementor Template gebruiken om jouw website te bouwen? Niet iedereen die een website maakt, heeft zin om een compleet nieuwe design te maken. En gelijk heb je: online zijn genoeg goede templates te vinden, die je ook nog eens gratis mag gebruiken. In deze blog vertel ik jou de 5 beste aanbieders van Elementor Templates.

Na het installeren van Elementor heb je direct toegang tot veel gratis templates van Elementor. Via deze link kom je bij de zeven beste templates uit. Naast de standaard templates zijn er nog veel meer templates beschikbaar in de Elementor Pro versie. Maar naast de Pro versie van Elementor zijn er nog veel meer opties.

Elementor Pro

Website bouwen met Elementor

Hierboven ook al genoemd, maar deze is zo belangrijk dat hij nogmaals genoemd moet worden! Op Elementor Pro kun je al super veel Elementor templates vinden. De pro versie biedt veel meer templates dan de gratis variant. Eerst even checken dus!

Powerpack elements

Powerpack biedt vele elementen welke standaard niet bij de Elementor templates zitten, of nog niet perfect uitgewerkt zijn. Voor slechts €39 dollar per jaar kun jij gebruik maken van maar liefst 70 extra widgets en templates op jouw website! Ben je van plan meerdere websites, of een webshop te bouwen? Ga dan voor het de ‘Professional’ ($89.- per jaar) of ‘Lifetime’ ($209.- eenmalig) editie.

Powerpack maakt het erg makkelijk om een van hun widgets in jouw site te plaatsen. De installatie van hun widgets wordt namelijk uitgebreid uitgelegd op de website. Daarnaast is er per widget een instructievideo gemaakt. Super handig!

AnalogWP

AnalogWP elementor templatesNaast de standaard templates welke bij Elementor inbegrepen zitten, is hier nog een grote bibliotheek vol met geweldige gratis. templates. Ik heb het dan over AnalogWP Wanneer je zoekt naar een gratis Elementor template van hoge kwaliteit is deze plugin zeker een aanrader! Vooral de Stylekit welke in de plugin ingebouwd is, is een echte game-changer.

Envato ElementsEnvato elements Elementor templates

Envato Elements is veel meer dan een website met Elementor templates. Naast de templates bieden zij ook stockfoto’s, video’s, geluidsfragmenten en ga zo maar door. De hoeveelheid foto’s video’s en geluidsfragmenten is echt enorm. Met bijna 2,2 miljoen royalty vrije afbeeldingen en bijna 50.000 video’s zit er altijd iets voor je tussen! Dit is allemaal voor de prijs van $14,50, oftewel slechts €12,-, per maand. Benieuwd naar alle mogelijkheden van Envato Elements? Probeer dan eens de gratis proefversie van vijf dagen.

Zelf bouwen!

Zelf heb ik ervoor gekozen om mijn eigen website te bouwen. De reden hiervoor is heel simpel: wanneer je een template gebruikt, is het lastig om eenzelfde style te hanteren op een website. Wanneer je alles custom maakt (zelf of uitbesteden), kun je alles erg gemakkelijk aan je eigen voorkeuren aanpassen. Daarnaast vond ik het zelf super leuk en leerzaam om de website helemaal van scratch op te bouwen!

Cursus gebruiken

Mijn eigen website heb ik gemaakt aan de hand van een gratis cursus. Deze cursus vond ik op Skillshare.com. In deze cursus werd haarfijn uitgelegd hoe ik zelf een website kon maken met behulp van het ‘Hello’ template. Wil je meer weten over dit template? Lees dan mijn vorige blog ‘Een website maken met Elementor’. Hierin vertel ik meer over dit template.

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer lezen?

SEO structuur op jouw website

5 tips voor een perfecte SEO structuur op jouw website!

De SEO structuur, een belangrijk maar vaak vergeten onderwerp. Een begrijpbare linkstructuur is essentieel om gevonden te worden door zoekmachines. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden?
Elementor Pro 3.3 update

Elementor Pro 3.3: Volledige websites importeren, snellere websites en meer!

De nieuwe Elementor Pro 3.3 update is er eindelijk! Ook in deze update zijn er weer diverse handige tools toegevoegd. Daarnaast is jouw Elementor Pro website na de update een stukje sneller, wat de SEO weer ten goede komt!
Elementor formulier maken

How-to: Elementor contactformulier maken

Het Elementor contactformulier: een van de belangrijkste onderdelen om je lead tot een conversie te leiden. Binnen enkele minuten maak je al een contactformulier, zonder ook maar enige code te gebruiken. Maar welke mogelijkheden zijn er allemaal?

Herman Kingma

Geniet van marketing

Hoi! Ik ben Herman en ik help bedrijven met marketing. 

Groetjes!

Mijn favorieten
Link building
De 5 beste strategieën voor effectieve backlinks!
Elementor update 3.2 text path widget
Elementor update 3.2.0: wat is er nieuw? (widgets + pagespeed)
Categorieën

Op de hoogte blijven van nieuwe posts?

Zie ze direct in je inbox!