Elementor

Opzoek naar een Nederlandse online handleiding voor Elementor? Via deze pagina krijg je uitleg over alle features. Regelmatig komen er updates en uitgelichte features aan bod. Opzoek naar een specifieke feature? Laat het weten. Dan zoek ik het voor je uit!

Elementor is met 5+ miljoen actieve installaties de meest populair pagebuilder voor WordPress van dit moment.  Maak eenvoudig een volledige custom website. Van header tot single blogpost, alles is aan te passen in een handomdraai. 

Elementor 3.0
Updates en widgets

Elementor free vs Elementor Pro

Er zijn twee verschillende elementor plugin’s. De eerste variant is de gratis versie. Deze installeer je eenvoudig op jouw website, waarna je begint met de bouw van jouw Elementor website.

De tweede versie, Elementor Pro, beschikt over meer features en designs, waarmee je een volledige custom website bouwt. In de blogs die ik schrijf leg ik allerlei features van Elementor uit. Daarnaast geef ik ook tips over add-ons en andere marketing systemen. 

Elementor gebruik ik altijd in combinatie met het ‘Hello’ thema. Dit Hello thema geeft de maximale vrijheid in het aanpassen van de website. Daarnaast werkt dit thema erg gebruiksvriendelijk. 

Website bouwen met Elementor

Elementor handleiding

Opzoek naar een handleiding voor Elementor? In bovenstaande blogs vind je veel tutorials die helpen bij het maken van de benodigde widgets. Daarnaast vind je in deze Elementor handleiding een oplossing voor de meestvoorkomende problemen.  Staat de widget die je nodig bent er niet tussen? Neem gerust contact met mij op. Dan zorg ik dat de tutorial er binnen enkele dagen staat!

Op de hoogte blijven van nieuwe posts?

Zie ze direct in je inbox!