Google analytics resultaten

Opzoek naar een SEO specialist in Leeuwarden?

Opzoek naar een SEO specialist in Leeuwarden, die jouw volledige website optimaliseert? Na het optimaliseren wordt je in Leeuwarden of zelfs landelijk goed gevonden door Google en andere zoekmachines!

Mijn naam is Herman Kingma, en ik help jou graag met al jouw SEO vraagstukken!

Ik help jou graag organisch groeien. Als SEO specialist in Leeuwarden en omstreken

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is dé manier om organisch te scoren in Google. Je maakt eenmalig kosten, en wordt vervolgens goed gevonden in Google. En dat voor een erg lange tijd. SEO marketing is in de afgelopen jaren groot geworden, dat het in een vak apart is binnen de online marketing.

Heeft u een midden- of klein bedrijf? Dan doet u er goed aan om dit uit te besteden aan een expert op dit vakgebied. Door dit uit te besteden, hoeft u zelf geen onderzoek of lange studies te doen. Daarnaast is het eenmalig tijd investeren, en vervolgens een kwestie van bijhouden en blijft u eindeloos profiteren van de behaalde resultaten!

Vraag een gratis scan aan!

Jouw website analyseren, of wil je meer weten over de mogelijkeheden? Vraag dan een gratis scan aan! Ik neem zo snel als mogelijk telefonisch of via de mail contact op.

Hoe verloopt een SEO-analyse?

Eerst wordt de huidige situatie in kaart gebracht: hoe wordt je momenteel gevonden, en wat kun je het best optimaliseren?

Op welke termen scoor je nog niet? En waar liggen de grootste kansen voor jouw website? 

Je ontvangt een voorstel, hoe benutten we deze kansen? En wat kun je het best uitbesteden?

Waarom is SEO zo belangrijk?

Wanneer je al op de eerste pagina van Google staat, ben je super goed bezig! Maar waarom is het dan toch zo belangrijk om toch te investeren in SEO? Hiernaast zie je een afbeelding met de gemiddelde organische CTR (clickthrough rate). In het Nederlands beter bekend als de klikratio. Per positie staat aangegeven hoeveel procent van de bezoekers op deze positie klikt. 

Je kunt al zien dat de grootste verschillen in de top worden gemaakt. Dit komt doordat deze posities direct zichtbaar zijn. Daarnaast past Google het algoritme van de zoekmachine telkens aan. Dit om ervoor te zorgen dat de zoekende persoon altijd het beste antwoord krijgt. 

Daarnaast past Google ook regelmatig de resultatenpagina aan. Staan er veel advertenties op een pagina? Dan komen er minder zoekresultaten in beeld. De ene keer komen er tien organische zoekresultaten in beeld, en de andere keer zijn het er slechts zeven. Dit verschilt per zoekterm. Hierdoor is het dus nog belangrijker om hoog te scoren in Google. 

Wil je meer redenen waarom SEO zo belangrijk is? Lees dan bijvoorbeeld dit blog, van Onlinemarketing.nl. Hierin benadrukken zij nogmaals het belang van SEO. 

Waarom is het belangrijk om hoog in Google te staan?

Ovetuigd van het belang van goede SEO?

Vraag dan snel een gratis SEO scan aan. Dat kan door op de onderstaande knop te drukken. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Vervolgens neem ik contact met jou op om alles door te nemen.